Werkwijze

Werkwijze

In mijn werkwijze staan juiste snelheid, maximale veiligheid en juist kijkgedrag centraal.

Route: de rijlessen zijn in Hoofddorp en in Amsterdam. Amsterdam is een perfect oefengebied om een tot veilige automobilist getraind te worden. Als je in Amsterdam kan rijden, dan kun je dat overal wel. In Amsterdam worden de routes gereden die ook tijdens het echte examen afgelegd zouden kunnen worden. Mijn lessen zijn er namelijk op gericht om jou de rijstijl aan te leren die van je wordt verwacht tijdens een praktijkexamen van het CBR om zo je slagingskans te verhogen.

Tussentijdse toets: de tussentijdse toetst bied ik aan, maar deze is niet verplicht. Wel is het raadzaam om de tussentijdse toets te doen, omdat dit goed is voor je ervaring. Zo krijg je een idee hoe praktijkexamen verloopt. Bovendien krijg je vrijstelling van bijzondere verrichtingen op de praktijk examen, indien de bijzondere verrichtingen tijdens je tussentijdse toets, juist uitgevoerd zijn.

Lessen in een andere taal: in mijn werkwijze onderscheid ik mij van andere rijscholen, doordat ik de lessen ook ik andere talen kan aanbieden. Naast Nederlands geef ik ook rijlessen in het Russisch en Pools.