Over mij

Welkom bij Autorijschool AHA

Hallo, mijn naam is Tatjana. Ik ben geboren in Kiev (Oekraïne) en ik woon al ruim 25 jaar in Hoofddorp. Voordat ik naar Nederland verhuisde, heb ik 10 jaar in Polen gewoond. Naast Nederlands, geef ik ook rijlessen in het Pools en Russisch. In 1992 heb ik Autorijschool AHA opgericht samen met mijn toenmalige man.

mama foto

Mijn Visie en Missie

Mijn missie is de leerling en veiligheid voorop te stellen. De leermethodiek is er op gericht dat de leerling een rijstijl aanleert, die op een examen wordt verwacht. Ik werk naar het punt waarop ik overtuigd ben dat de leerling klaar is voor een praktijkexamen. Dat is dan ook de kracht, waardoor Autorijschool AHA bekend staat om haar hoge slagingspercentage.

Mijn visie is er op gericht dat de weg steeds veiliger wordt. Ik werk hier aan door de leerlingen het juiste rijgedrag aan te leren. Ik doe er alles aan om de leerling bewust te maken dat een groot deel van de verkeersveiligheid in zijn eigen handen ligt, en dat door juist kijkgedrag veel voorzien kan worden. De leerling wordt geoefend om gevaarlijke situaties te herkennen en hier op te reageren. Ik geloof dat mensen die vanaf het begin een veilig rijgedrag aangeleerd hebben gekregen, bijdragen aan de veiligheid van al het verkeer.

Kernwaarden

– Rijlessen gericht op eisen CBR
– Persoonlijke begeleiding
– Lessen in het Nederlands, Russisch, Pools
– Goede en vertrouwde sfeer tijdens de lessen.