Werkwijze

Werkwijze

In onze werkwijze staan juiste snelheid, maximale veiligheid en juist kijkgedrag centraal.

Stabiliteit: door de jaren heen heeft de rijschool geleerd dat stabiliteit een belangrijk element is in het leerproces. Deze stabiliteit wordt gewaarborgd door een leerling een vaste instructeur toe te wijzen. Wel wordt er uiteindelijk wel eens afgewisseld om te testen of de verandering van een instructeur, het rijgedrag van de leerling beïnvloed.

Route: wij geven onze lessen in Amsterdam, omdat wij geloven dat dit een perfect oefengebied is om een tot veilige automobilist getraind te worden. Als je in Amsterdam kan rijden, dan kun je dat overal wel. In Amsterdam worden de routes gereden die ook tijdens het echte examen afgelegd zouden kunnen worden. Onze lessen zijn er namelijk op gericht om jou de rijstijl aan te leren die van je wordt verwacht tijdens een praktijkexamen van het CBR om zo je slagingskans te verhogen.

Tussentijdse toets: de tussentijdse toetst bieden wij aan, maar stellen deze niet verplicht. Wel is het raadzaam om de tussentijdse toets te doen, omdat dit goed is voor je ervaring. Zo krijg je een idee hoe praktijkexamen verloopt. Bovendien krijg je vrijstelling van bijzondere verrichtingen op de praktijk examen, indien de bijzondere verrichtingen tijdens je tussentijdse toets, juist uigevoerd zijn.

Lessen in een andere taal: in onze werkwijze onderscheiden wij ons van andere rijscholen, doordat wij de lessen ook ik andere talen aanbieden. Het is bij Autorijschool AHA mogelijk om de lessen naast Nederlands ook in het Russisch, Pools of Marokkaans te volgen.